Toimitusehdot

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.
Tuotteisiin lisätään toimituskulut. Toimituskulut määräytyvät postin ja matkahuollon hinnaston mukaan. Toimitukset postiennakolla, rahtiennakolla tai nouto. Kuitenkin yli 150€ tilaukset toimitamme pääsääntöisesti ilman toimituskuluja.
Voit myös maksaa etukäteen ottamalla meihin yhteyttä, jolloin annamme tilinumeron, sekä viitenumeron, näin vältyt ennakkomaksulta.
RAHTIVAPAAT toimitukset lähetämme parhaaksi katsomallamme tavalla. Rahtivapaat toimitukset lähtevät matkaan vasta kun tuotteen/tuotteiden suoritus näkyy tilillämme.
Takuuaika on pääsääntöisesti yksi vuosi, ellei muuta ole mainittu.
Takuu-/palautustapauksissa yhteydenotto aina etukäteen, joko soittamalla 040-6861530 tai sähköpostilla info@skdautoky.com.
Takuuasiat hoidetaan kuittia vastaan.
Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto-/palautusoikeus, tuotteen on oltava palautettaessa käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan.
EMME LUNASTA POSTIENNAKKOLÄHETYKSIÄ.
Toimitamme tilaamasi tuotteen yleensä 1-5 työpäivän toimitusajalla, ilmoitamme aina asiakkaalle mikäli emme pysty toimittamaan tuotetta ajoissa.
Alle 18-vuotiaiden tilauksia emme toimita.
NOUTAMATTA JÄTETYT ENNAKKOTILAUKSET
Tiesithän, että noutamatta jätetty ennakkotilaus ei tarkoita, että tilaus on peruttu.
Veloitamme toimituskulut lunastamattomista ennakkolähetyksistä. (Kuluttajansuojalaki 5. luku)
25 § (5.1.1994/16) Tilauksen peruuttaminen
Jos ostaja rikkoo sopimuksen peruuttamalla tavaran tilauksen ennen tavaran luovutusta, myyjällä ei ole oikeutta pysyä sopimuksessa ja vaatia kauppahinnan maksamista. Sen sijaan myyjällä on oikeus korvaukseen hänelle aiheutuvasta vahingosta 28 §:n mukaisesti.
28 § (5.1.1994/16) Myyjän oikeus vahingonkorvaukseen
Jos myyjä purkaa kaupan ostajan maksuviivästyksen vuoksi ennen kuin ostaja on saanut tavaran hallintaansa tai jos ostaja peruuttaa tavaran tilauksen 25 §:n mukaisesti, myyjällä on oikeus korvaukseen niistä erityisistä kustannuksista, joita hänelle on aiheutunut sopimuksen tekemisestä ja täyttämisestä ja jotka todennäköisesti jäävät hyödyttömiksi, sekä kaupan purkamisen tai peruutuksen vuoksi aiheutuvista erityisistä kustannuksista.