Tietosuojaseloste

Henkilötietojen käsittelyä koskevat käytännöt
SKD Auto on sitoutunut suojelemaan asiakkaiden ja käyttäjien yksityisyyttä. Tämän vuoksi olemme laatineet tietosuojakäytännön nykyiset periaatteet, jotka ohjaavat asiakastietojen keräämistä, käyttöä, julkaisemista, siirtämistä ja tallentamista. Toimintamme Internetissä noudattaa kaikkia sovellettavia käytäntöjä sekä Euroopan unionin asiaa koskevan lainsäädännön säännöksiä.
Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voivat suoraan tai välillisesti johtua sinulle yksityishenkilönä, joka SKD Auto kerää varten edellytykset täyttävien kanssa tehdyn sopimuksen yksityishenkilö tai edelleen yhteydessä häneen, sekä tehtävien hoitamiseen, jotka johtuvat laista. Maksujärjestelmien ja ostajan välinen tiedonsiirto on suojattu SSL-protokollalla, jolla varmistetaan, että luvattomat henkilöt eivät voi käyttää tai muuttaa lähetettyjä tietoja.
Keräämme tavallisten asiakkaiden henkilötietoja:
Kun annat yhteystietosi (kuten nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, edullinen menetelmä viestintä) sivuillamme, tai muualla (esim kaupassa.)
kun käytät verkkosivustoamme, asiakastietojen tietoja tai evästeitä;
ostoksien tilauksen tai myymälässämme tai verkkokaupasta aikana antaa henkilökohtaisia yhteystietoja tai tallentaa tietoa kuluttajien mieltymysten (joissakin osissa SKD Auto sivusto saattaa pyytää vapaaehtoisesti toimittaa henkilötietoja ja henkilökohtaisia tietoja. Tarvittavat henkilökohtaiset tiedot voivat sisältää nimi, osoite, postinumero, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja muut tiedot);
kun jätät maksupyynnön.
Muiden tietojen keruu
Kerätään myös depersonalisoituja tietoja, ts. tietoja, joita ei voida osoittaa tietylle henkilölle (sukupuoli, ikä, kieliasetus, sijainti).
Lisäksi voimme kerätä yleisiä tietoja asiakkaidemme toiminnasta myymälöissämme ja sivustolla. Nämä tiedot kerätään ja käytetään niin, että voimme tarjota asiakkaille heille sopivampia tietoja sekä hankkia niitä tiedot tavaroista, palveluista ja jaksoista ovat eniten kiinnostuneita. Tässä tietosuojakäytännössä koottuja tietoja pidetään persoonattomina tiedoina.
Kerättyjen henkilötietojen käyttö
Käytämme kerättyjä henkilötietoja voidaksemme ilmoittaa SKD Auton asiakkaille uusista tuotteista, kampanjoista ja tulevista tapahtumista. Asiakkaat, jotka eivät halua vastaanottaa uutiskirjeemme tai mahdollisesti kiinnostuneita tuotteistaan, voivat milloin tahansa poistaa itseään kohderyhmän osoitekirjasta.
Lisäksi kerätään henkilökohtaisia tietoja toimittamaan tavarat ja täyttämään asiakkaiden olettamat velvoitteet.
Hyväksymällä tietosuojakäytännön ehdot, asiakas myöntää SKD Autolle oikeuden käsitellä tiedot automaattisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa verkkosivustollamme tai lähettämällä hakemuksen kirjallisessa ja toistettavissa olevassa muodossa. Suostumuksen hakeminen tai peruuttaminen ei ole takautuva.
Jotta voidaan paremmin asiakaspalveluun SKD Autolla on oikeus antaa tietoja yksittäisten käyttäjien kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluja SKD Autolle, ja sitoo salassapitovelvollisuus. Kolmannet osapuolet ovat esimerkiksi liikekumppaneitamme, joiden tehtäviin kuuluu verkkokaupassa ostettujen tavaroiden toimittaminen tai maksupalvelujen tarjoaminen.
SKD Auto säilyttää asiakkaan henkilökohtaiset tiedot pysyvän asiakassopimuksen irtisanomiseen saakka. SKD Autolta edellytetyt tiedot, jotka ovat lakien mukaisia (esim. Kirjanpitotietoja), säilytetään laissa säädettyjen vaatimusten mukaisesti.
Muutosten tekeminen kerättyihin henkilötietoihin
Asiakkaan tunnistamiseen ja hänen kanssaan kommunikointiin koottuihin henkilötietoihin voi tutustua, muokata ja täydentää sivuillamme “Omat tiedot”.
Jos muutat sähköpostiosoitteen (käytetään käyttäjätunnuksena skdautoky.com sivusto), niin ilmoita siitä meille, sillä näitä tietoja asiakas voi muuttaa.
Henkilötietojen suojaaminen
SKD Auto soveltaa kaikkia mahdollisia varotoimia (mukaan lukien hallinnolliset, tekniset ja fyysiset) asiakkaiden henkilötietojen suojaamiseksi. Tietojen käsittelemiseen ja muuttamiseen liittyvät toiminnot ovat käytettävissä vain valtuutetuille henkilöille.
Jos epäilet, että henkilötietoja käsitellään säännösten vastaisesti tämän tietosuojakäytäntöä tai jos on olemassa mahdollisuus vuotaa henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille, sitten heti meille. Tämä on ainoa tapa vähentää potentiaalisia vahinkoja minimiin.
Asiakkaalla on oikeus vaatia päättymisestä käsittelystä henkilötietonsa, pyytää tietoja mihin tarkoituksiin käytti henkilötiedot sekä vaatia henkilötietojen siirto yleisesti käytetyssä muodossa itse tai kolmannelle osapuolelle. Estää tietojen väärinkäytön ja oikeuksia asiakkaan, sovellus voidaan esittää vain sellaisessa muodossa, joka mahdollistaa tunnistamisen Hakemuksen tekijän (hakemus on digitaalisesti allekirjoitettu tai jätettävä henkilökohtaisesti jälleenmyyntisopimuksen). Meillä on oikeus vastata tällaisiin lausuntoihin 30 päivän kuluessa.
Meidän on katsottava, että vaatimus tietojen käsittelyn lopettamisesta on pysyvän asiakkaan sopimuksen irtisanomisilmoitus.
Turvallisuus
Kaikki asiakkaiden henkilötiedot, jotka tunnettiin verkkokaupasta pidetään luottamuksellisina tiedoina.
Pankkien välinen tiedonsiirron salaus varmistaa ostajan henkilötietojen ja pankkitietojen turvallisuuden.
Yksityisyydensuojakäytännön ehdot.
Aloittamalla verkkosivustollamme tai täyttämällä hakemus siitä, että sinusta tulee säännöllinen asiakas, tunnustat, että olet lukenut ja hyväksynyt nämä ehdot. Pidätämme oikeuden tehdä tarvittaessa muutoksia tietosuojakäytännön yleisiin ehtoihin ja kerromme asiasta kaikille tavallisille asiakkaille, mutta pyrimme kaikin tavoin varmistamaan, että tietosuojakäytäntö päivitetään jatkuvasti ja että sinä pääset käsiksi verkkosivuillamme.
Jos sinulla on kysyttävää ja ongelmia tietosuojakäytännöstä tai tietojen käsittelystä, ota yhteyttä osoitteeseen info@skdautoky.com
Sinulla on myös oikeus milloin tahansa suojata tietosi tietosuojaviranomaiselle tai tuomioistuimelle. Tietosuojavaltuutettu on julkinen virasto, johon voit myös hakea, kun tarvitset neuvoja tai apua henkilötietojen suojasta.